ergotec

Avancerade och bekväma cykelkomponenter sedan 2009

Cykeldelar

  • Sort by:
  • Övriga filter less filters

101 sökresultat

Den rätta sittställningen: ergotec cykeldelar 
Företaget ergotec grundades i staden Wickede i North-Rhine Westphalia år 1918. Sedan 1998, har företaget växt under ledning av fjärde generationen, Willi Humpert. Sedan starten har företaget fokuserat på att utveckla och tillverka cykeldelar som styren, styrstammar och handtag. Under åren har företaget växt sig till de ledande företagen inom cykelindustrin. Humpert blev populär som återförsäljare för cykeldelar.

ergotec cykeldelar erbjuder mer komfort
ergotec erbjuder funktionella cykeldelar som pedaler, handtag, styren, styrstammar och sadelstolpar. Produkterna från ergotec står för en utomstående ergonomi och komfort. Till exempel handtagen från ergotec är utrustade med en antihalk gummi yta som gör att man håller säkert i styret. De rätta handtagen kan vara avgörande för din åkkomfort. Även kvaliteten, höjden och formen på styret är också viktiga aspekter. Styren från ergotec är designade för att ge en bra sittställning. För att få till rätt sittställning, erbjuder ergotec en del olika produkter: styren för ATB och MTB, trekkingcyklar samt multifunktionella styren, tempopinnar, hållare för datorer och lysen samt reservdelar.

Ergonomiska cykelstyren för dig som vill cykla bekvämt
För att få till den rätta sittställningen på din cykel måste många individuella faktorer vara rätt: Förutom din sittställning, tas också din åkstil, sadelposition, styre och styrets position i beaktande. ergotecs produktsortiment kompletteras med olika typer av styrstammar samt fästen för styret i olika höjder. Vinkeln, vikten och materialet för ergotec produkter är designade för att man skall cykla så bekvämt som möjligt. Den här tillverkaren erbjuder den rätta kombinationen av vetenskaplig forksning, produktkvalitet och komfort på cykeln.