CASCO

Europas hjälmtillverkare

Kläder

  • Sort by:
  • Övriga filter less filters

8 sökresultat

Cykelhjälmspecialisten 
Sedan det familjeägda företaget CASCO grundades år 1989, har de strävat efter att tillverka högklassiga cykelhjälmar och sportglasögon i sin egen design. Det har lyckats bra och CASCO är bland de ledande företagen att utveckla och tillverka cykelhjälmar av hög kvalitet. Förutom sitt detaljerade designkoncept, fokuserar CASCO också på säkerhet, komfort och kvalitet.  

Mångsidiga cykelhjälmar för cykellopp och tempo
CASCO har lagt ner mycket tid och energi på att utveckla sina cykelhjälmar att vara så säkra, bekväma och flexibla som möjligt. Det är viktigt att hjälmen sitter bra och säkert, men också att den har bra ventilationsfunktioner. CASCO har under en lång tid satt trenden med sin utveckling av CASCO WARP år 2004 – som är den första tempohjälmen i historien. 

Hjälmar för uthållighetsidrotter som triathlon och landsvägscykling
Sedan år 2009/2010 har CASCO också fokuserat på utvecklingen av hjälmar för uthållighetsidrotter, som triathlon och landsvägscykling. CASCO har tagit fram hjälmar som har speciellt god aerodynamik för att hjälpa atleterna att nå sina topprestationer.

 "Made in Europe" 
CASCO har medvetet bestämt sig för att ha all produktion i Europa. På det viset kan CASCO garantera att kvaliteten är god och att arbetsförhållanden för alla anställda är ideala. CASCO stöder många idrottare, många toppatleter litar på CASCO i de Olympiska Spelen, Världsmästerskapen och på evenemang runt om i Europa.