Campagnolo

Pionjär för cykelkomponenter

Cykeldelar

  • Sort by:
  • Övriga filter less filters

87 sökresultat

Sedan år 1933, har högklassiga komponenter för racercyklar varit i fokus hos det italienska företaget Campagnolo, som är lokaliserat i Vicenza. Campagnolo erbjuder cykelkomponenter för landsvägscyklar som övertygar cyklisterna med sin sofistikerade teknologi, kvalitet och design. Passionerade cyklister och motionärer kan känna av andan hos företagets grundare och landsvägscyklisten Tulli Campagnolo. Hans erfarenhet och krav på sin egen cykel gav liv i företaget.

Campagnolo cykeltillbehör – cykelkomponenter av hög kvalitet
Cykelföretaget Campagnolo erbjuder högklassig teknologi till cyklar. Deras utbud innehåller cykelkomponenter såsom hjul, bakväxlare, vevparti, bromsar och kassetter. Cykeldelar som kedja, styrlager, vevlager, bakväxlare, bromsklossar, framväxlare är tillverkade av material i högsta kvalitet och är kända för den exeptionellt goda kvaliteten. Kunskapen om kraven inom cyklingen reflekteras på minsta cykeltillbehör och hjälper cyklisten att prestera på topp.  

Campagnolo – teknisk bas för cyklister
Campagnolo hör till de välkända märkena inom cykelsektorn. Med Campagnolo, kan du inte bara leva din passion för cykling, du kan också skapa en teknisk bas för den. I fortsättningen kommer Campagnolo att fortsätta kombinera precision, funktionalitet och effektivitet när de tillverkar cykelkomponenter.