CamelBak

För att släcka törsten när du är ute på stigen

Cykeltillbehör

CAMELBAK hydrationssystem – geniet bland drickaflaskor
Utan smarta uppfinningar av smarta uppfinnare – som det första hydrationssystemet uppfunnet av Michael Eidson – skulle inte cykling vara vad det är idag. Inspirerad av sina upplevelser under ett mycket varmt cykellopp 1988, fick den amerikanska cyklisten en mycket god idé: Den utbildade sjukvårdaren la en slang i en gammal infusionspåse, packade allt i en strumpa och sydde fast den på baksidan av sin jersey. Därmed var CAMELBAKs första prototyp utarbetad. Sedan dess har företaget CAMELBAK kontinuerligt fortsatt utvecklingen av lätta, aerodynamiska hydrationssystem. Med CAMELBAKs drickasystem är det möjligt att dricka även i tekniskt utmanande terräng, utan att behöva ta händerna från styret. Efter lyckade tester, har produkterna från CAMELBAK snabbt spridit sig till andra sporter också. Det breda utbudet från CAMELBAK innehåller även olika drickaflaskor, drickabälten och otaliga tillbehör för vätskeryggsäckar och drickaflaskor.

CAMELBAK vätskeryggsäckar – för att du inte skall cykla dig torr
De funktionella systemen från CAMELBAK ger dig enkelt vätska när du cyklar: även i tuff terräng, är det möjligt att dricka utan att ta händerna från styret. Vätskeryggsäckarna från CAMELBAK rymmer upp till tre liter och är därmed perfekta för både kortare och länge cykelturer. Ryggsäckarna finns tillgängliga i olika färger och modeller. Ryggsäckarna andas och är skyddade från lerstänk, det finns också tillräckligt med utrymme att förvara verktyg, energistänger och telefon i ryggsäcken. Produktutbudet från CAMELBAK har utökats med integrerade ryggskydd som är speciellt populära hos endurocyklister. Skyddet klarar stötar och är så flexibelt att det följer cyklistens rörelser.  

CAMELBAK drickaflaskor och mångsidiga tillbehör
Tack vare sitt specialsystem, behöver man inte luta drickaflaskorna från CAMELBAK när man dricker. Du kan alltid hålla ögonen på vägen. Plasten som används i drickaflaskorna är hygienisk, giftfri och lätt. Enligt tillverkaren utmärker sig en drickaflaska från CAMELBAK genom den neutrala smaken och dess hållbara material. Det stora utbudet av tillbehör till vätskesystemen toppar CAMELBAKs produktutbud. Borstar för slangar, rengöringstabletter och torkarmar hjälper dig att hålla vätskeblåsan hel, medan CAMELBAK RainCover håller din ryggsäck torr i vått väder. Vätskeryggsäcken kan upgraderas individuellt med olika förslutningar, kopplingar och clips – beroende på vad du behöver.