Bike Ribbon

Ergonomiska handtag och vibrationsdämpande styrlinda

Cykeldelar

  • Sort by:

4 sökresultat

1975 cyklade Ermanno Alberti runt i den italienska staden Brianza, norr om Milano, på sin landsvägscykel. På dåliga vägar led han av stötarna som inte dämpades alls. När han kom hem igen, satte han i gång och började jobba. Han ville utveckla en tjockare styrlinda med stötdämpning. Men, med tjockare styrlinda, så skulle överlappningarna bli för tjocka – och det här är hur Bike Ribbon kom till. En styrlinda som är tjock i mitten och tunnare i kanterna.

Familjetradition och high-end-tillbehör
Sedan slutet av 70-talet, har familjen Alberti tillverkat high-end-tillbehör för cyklar. Det är inte bara erfarenheten, utan också passionen för landsvägscykling och allt som har att göra med cykling, som influerar utvecklingen av nya produkter. Teknik och utseende är de viktigaste aspekterna när produkterna tas fram. Detta resulterar i innovativa tillbehör med fantastisk design, funktionalitet och familjetradition.

Höjdpunkten för varje styre
Bike Ribbons produktutbud innehåller handtag och styrlindor som är speciellt utvecklade för människans anatomi. Vibrationsdämpande styrlinda för racercykeln, ergonomiska handtag för MTB – varje cyklist hittar den rätta high-end-utrustningen för en bekvämare cykling, oberoende om du cyklar i skogen eller på vägen.