BELL

Cykelhjälmar från bell: för säkerheten inom cykelsporten

Kläder

  • Sort by:

0 sökresultat

No products found!

Tillverkaren av cykelhjälmar, det Kaliforniska företaget BELL erbjuder sportcyklister ett bra skydd på vägen, i skogen och i tuff terräng. BELL tillverkar hjälmar med sin långa erfarenhet. I början av 1950-talet var BELL ett enmansföretag som jobbade med bildelar. Både deltagare i bil- och motorcykelrace samt professionella cyklister, har I över 50 år litat på Bells hjälmar. Den första cykelhjälmen utvecklades redan 1975. När BELL utvecklar sina cykelhjälmar, är det optimala skyddet av cyklisten första prioritet.  

Cykelhjälmar från BELL – för stora och för små  
Tillverkaren av cykelhjälmar använder sig av otaliga krav- och storleksprofiler, när de utvecklar den rätta graden av säkerhet till olika grenar inom cykelsporten. BELL har ett stort ansvar i varje situation, då de utvecklar sporthjälmar för MTB och BMX. Även för snabba landsvägscyklister finns det hjälmar som skyddar bra med den senaste teknologin. Även i området av freeride och downhill-idrotter, kan deltagarna skyddas av Bells full face-hjälmar. För barn finns det också ett antal olika hjälmar att välja mellan, som är utformade enligt huvudformen på barn.  

BELL skyddar cyklisternas huvuden  
Oberoende om man är i den privata eller professionella sektorn har BELL hjälmar enligt senaste teknologin. Med nästan 40 års erfarenhet, har BELL många fina funktioner i sina säkra hjälmar. Ventilationssystemet gör att man får bra luftombyte innanför hjälmen. Det inre skelettet är praktiskt designat och säkrat för att ge ett bra skydd för alla cyklister. Ett annat plus är de lätta hjälmarna som också ser snygga ut.