Basil

Cykeltillbehör för cykelsemester och exkursioner

Cykeltillbehör

  • Sort by:
  • Övriga filter less filters

78 sökresultat

BASIL tillverkar högklassiga och funktionella cykelväskor, cykelkorgar och diverse tillbehör som sadelskydd, adaptrar för styret, handvärmare, ringklockor och mycket annat. Företaget BASIL grundades i slutet av år 1970 i Nederländerna och har sedan dess utvecklat och tillverkat olika typer av väskor som använts för cykelturer och exkursioner. BASIL erbjuder olika modeller av cykelväskor för kvinnor, män och barn. Väskorna är funktionella och en finish av hög klass kännetecknar cykelväskorna. BASIL tillverkar välgenomtänkta väskor, kontorsväskor och system av cykelväskor med sidofickor, fickor innuti väskorna, reflekterande band, monteringskrokar, flaskhållare och bärremmar. De praktiska dubbelväskorna är idealiska och bekväma för långa cykelsemestrar. Företaget BASIL är noggranna med designen och väskorna är ofta tillverkade med nya utseenden och mönster. BASIL tillverkar väskor och transportsystem för shopping, som faller både män och kvinnor i smaken.

Shopping cykelväskor från BASIL, en hjälpande hand varje dag när du cyklar till butiken
BASIL erbjuder väskor och väsksystem som både lämpar sig för daglig shopping i stan samt för korta cykelsemestrar. Dessa produkter utmärker sig för sin goda funktionalitet och hållbarhet.

Den holländska tillverkaren designar shoppingväskor för kvinnor som rymmer mycket och kan enkelt fästas på cykeln. Dessa väskor hjälper dig att ta hem det du handlat torrt och säkert, oberoende av väder och vind. Tack vare att BASILs högklassiga cykeltillbehör är tillverkade i vattentätt polyestermaterial, blir inget av det du packat blött under cykelturen.

Väskorna som BASIL har designat för kvinnor har en liknande form och design som handväskor, de har också praktiska funktioner från kvinnornas shoppingväskor. Rymliga fickor, bekväma axelband och reflekterande band på båda sidorna av väskan hör till standardutrustningen.

Var redo för varje cykeltur med en cykelväska från BASIL
Det hållbara materialet som BASIL använder i sina väskor klarar stötar och slag. Detta gäller även sidoväskor, väskor för styret och de rymliga dubbelväskorna. Cykelväskorna från det holländska företaget BASIL är vattentäta och hållbara. En del av väskorna har egna regnskydd.