Alpina

Cykelhjlämar, Sportglasögon & Cykeltillbehör

Kläder

  • Sort by:
  • Övriga filter less filters

57 sökresultat

Företaget ALPINA erbjuder ett brett sortiment snyggt designade och funktionella sporttillbehör som cykelglasögon, skidglasögon, sportglasögon och solglasögon, cykelhjälmar, skidhjälmar och sporthjälmar. Det spelar ingen roll om det handlar om dagliga cykelturer, fritidsaktiviteter, mountain biking, cykellopp eller professionell cykling: Cyklister som lägger stor vikt vid skydd, säkerhet och fysisk integritet är viktiga aspekter.

ALPINA cykelglasögon och sportglasögon
När företaget ALPINA grundades av Werner Grau år 1980, hade utvecklingen av cykelprodukter för professionell cykling redan börjat. Det unga företaget, som ligger nära Augsburg i Tyskland, har satt nya standarder med olika typer av utveckling av både cykehjälmar, skidhjälmar och skidglasögon och sportglasögon. Under åren har ALPINA kontinuerligt lanserat nya utvecklingar som de mycket slittåliga linserna i polykarbonat och linser med polariseringsfilter.

ALPINA cykelglasögon – cykla stilfullt med väldesignade tillbehör
Både amatörer och professionella cyklister kan välja mellan ett stort välgenomtänkt sortiment från ALPINA, som erbjuder skydd av senaste teknologi. Landsvägscyklister kan välja mellan cykelglasögon, sportglasögon och solglasögon med självtonande linser med VARIOFLEX-teknologi (ställer om linsens toning automatiskt enligt ljusförhållanden), en tvåkomponents design med silikonränder vid öronen och justerbara näsbryggor i silikon. ALPINA tillverkar glasögon för kvinnor, män, barn och unga vuxna med smalt huvud.

ALPINA cykelhjälmar och skidhjälmar
Sedan år 1996, har företaget ALPINA även utvecklat och tillverkat cykelhjälmar som utmärker sig för sin nya Run twist-låsning, en innovativ justering som kan göras i nacken. ALPINA utvecklar och förbättrar kontinuerligt sina modeller. Du kan hitta allt du behöver för att skydda ditt huvud i ROSE Bikes online shop, allt från cykelhälmar och skidhjälmar till cykelhjälmar för barn.