• Sort by:
  • Övriga filter less filters

6 sökresultat

Cykeljerseys och cykeltröjor för barn

Cyklar du i en bomullströja? Det är inte någon bra idé! Om du någon gång har prövat att cykla i en vanlig T-shirt, så vet du hur snabbt den absorberar fukt och känns kall och fuktig på huden. Det här problemet undviker man enkelt med våra cykeljerseys för barn. De högkvalitativa materialen andas bra, har perfekt passform i sadeln och är bekväma att ha på sig. Vår köpguide innehåller information om hur man väljer rätt cykeljersey för dina barn.

Vårt sortiment inkluderar cykeljerseys för barn och MTB-tröjor för barn i alla storlekar, färger och prisklasser från populära märken som NORTHWAVE, ROSE, FOX, CRAFT, Gonso, iXS, VAUDE och ziener.


Ett tekniskt material är grunden i varje cykeljersey

Precis som i jerseys för vuxna, är jerseys för barn tillverkade i tekniska material. De tekniska materialen består av syntetiska fibrer, eller en materialblandning med högt innehåll av syntetiska fibrer som t.ex. polyester eller polyamid.

I jämförelse med klassiska material, som t.ex. bomull, andas de tekniska materialen mycket bättre. Deras fibrer absorberar fukten, men transporterar den till utsidan där den kan avdunsta. I jämförelse med bomull, absorberar de tekniska materialen inte fukt, utan transporterar det till utsidan. Det här garanterar en skön och torr känsla på cykeln, med ett konstant kroppsklimat och perfekt temperaturkontroll.


Barnlandsvägsjerseys för fartälskare

För barn som gillar att cyklar långt på landsvägscykel rekommenderar vi våra landsvägscykeljerseys för barn. Passformen är anpassad till hur man sitter på en landsvägscykel.

Dessa jerseys har ofta en optimerad passform i axelområdet (så kallade “raglan-ärmar”), som kan kännas konstigt när man provar plagget. Och det är först när man böjer sig framåt som man noterar att jerseyn passar perfekt och är speciellt anpassad för landsvägscykling.

ROSE-sortimentet gör det möjligt att välja barncykeltröja antingen med lång dragkedja eller kort.

Vanligtvis sitter det tre bakfickor på cykeltröjan där man kan förvara energistänger, GEL etc., samt ytterligare en ficka med dragkedja där man kan förvara t.ex. nycklar eller pengar.

Beroende på yttertemperaturen ger ROSE’s nätbutik möjligheten för unga cyklister att välja mellan kortärmade jerseys för varma sommardagar ochlångärmade jerseys tillverkade av isolerande tekniska material för den kalla säsongen.


Barnjerseys och barncykeltröjor för MTB

För barn som älskar att cyklar med sin MTB i skogen och i bike parken, har vi MTB-jerseys för barn. Dessa har en lite lösare passform och ser ut som vanliga tekniska tröjor för MTB.

Beroende på vad man gillar bäst, kan man välja mellan tajta landsvägsjerseys eller lite lösare MTB-tröjor tillverkade av tekniska material som är populära vid downhill och enduro.

MTB-tröjor för barn har lite lösare passform för att göra det lättare att bära skyddunder.

I motsats till landsvägsjerseys har dessa tröjor bara en liten sidoficka med dragkedja för bike park-biljett och nycklar.

Det finns ofta en duk insydd i fållen för att snabbt kunna torka av glasögonen mellan åken.

Beroende på yttertemperaturen ger ROSE’s nätbutik möjligheten för unga cyklister att välja mellan kortärmade MTB-jerseys för varma sommardagar ochlångärmade jerseys tillverkade av isolerande tekniska material för den kalla säsongen.


Mångsidiga tekniska cykeltröjor för vardagslivet, cykelresan och utflykten

Planerar du en cykelutflykt tillsammans med ditt barn? Eller föredrar ditt barn en lite lösare tröja som cykeltröja? Då är en mångsidig cykeltröja för barn det rätta valet.

Detta är lätta T-shirts tillverkade av tekniska material med hög andningförmåga. Och de är perfekta att använda på cykeln eller i vardagen.

Tack vare de funktionella fibrerna, transporterar barntröjorna snabbt bort fukt och värme från kroppen. Därför känns jerseyn behagligt sval och torr även när det är som varmast.


Med hjälp av de här tipsen blir det lättare att hitta rätt cykeltröja för ditt barn. Om du har ytterligare frågor, kontakta då våra experter per e-post eller telefon. Vår kunniga personal hjälper gärna till.

Vårt sortiment inkluderar cykeljerseys för barn och MTB-tröjor för barn i alla storlekar, färger och prisklasser från populära märken som NORTHWAVE, ROSE, FOX, CRAFT, Gonso, iXS, VAUDE och ziener.