•  50 000 produkter tillgängliga för direktleverans
  •  Gratis retur (inom EU)
  •  Personlig betjäning
  •  30 dagars returrätt
  •  Montering i Tyskland
557

Resecyklar

Travel

Hybrid- & resecyklar


För de äventyrslystna cyklisterna


CYKLAR FÖR GLOBETROTTERS

Ingen annan cykelkategori har så mycket äventyr i generna som dessa cyklar. Resecyklarna väntar ivrigt på att få komma ut i den stora världen, och få uppleva äventyr och utmaningar. De tar dig dit du vill – och längre än så. De är pålitliga och stabila, eftersom ett haveri kan leda till verkliga faror i vissa situationer. 

Vi lever i en värld full av under och otroliga landskap. Även om det ibland verkar som att den moderna civilisationen har förstört naturen med asfalt och betong, finns det ännu platser som är naturligt vackra. Det finns till och med blanka områden på kartan. Om du vill upptäcka avlägsna platser, hitta en sjö bland bergen långt hemifrån, erövra branta klättringar som få turister hittar, cykla på enorma platåer - vår resecykel älskar äventyr lika mycket som du! 

Ramar tillverkade av dubbelförtunnad aluminium av hög kvalitet; robusta, punkteringssäkra däck med djupt mönster, stabil aluminiumgaffel; testade och hållbara komponenter, mångsidig utrustning – det här är ingredienser för vår resecykel. Cykeln kan även utrustas med Pinion-drivlina, växelnav från Rohloff och Carbon Drive-drivrem, samt även andra högklassiga komponenter. För oss är det viktigt att kunna erbjuda våra kunder individuella modifieringar. 

För att säkerställa att alla skall får rätt ramstorlek finns det även ramar i storlek XL. Dessa cyklar är på alla sätt förberedda för det stora äventyret! Packa väskorna, våra resecyklar vill upptäcka världen tillsammans med dig!