•  50 000 produkter tillgängliga för direktleverans
  •  Gratis retur (inom EU)
  •  Personlig betjäning
  •  30 dagars returrätt
  •  Montering i Tyskland
13885

Trail

Trail - MTB för stigcykling

MTB-cyklar för stigcykling – stigen är belöningen!


ALL-MOUNTAIN CYKLAR FÖR ALLA

Stigcyklar är fulldämpade cyklar som klarar allt. De representerar grunden inom terrängcykling, att röra sig fritt i naturen, ren åkglädje. Stigcyklarna klarar det mesta: de har tillräcklig fjädringsväg för att klara svåra stigar utför och tillräckligt lätta för att klättra snabbt uppför. Cyklarna erbjuder suveräna åkegenskaper, som de flesta terrängcyklister uppskattar. Utvecklingen av stigcyklar gick hand i hand med utvecklingen av MTB-idrotten. När de fulldämpade cyklarna introducerades, togs MTB-sporten till en ny nivå, en helt ny värld öppnade sig, och allt var möjligt. Stigarna som tidigare var omöjliga, blev plötsligt en ny utmaning.

Numera är kinematiken utvecklad för att läsa terrängen, få konstant markkontakt och ge optimal kontroll. Kinematiken är designad för att vara så effektiv som möjligt för att förhindra att kraft går förlorad uppför. Den här typen av cyklar fungerar också bra för mer krävande utförslöpor. All-mountain cyklarna klarar i princip vad som helst och användningsändamålen är många. Cyklarna trivs bra både i tuff Alpin-terräng och i hemmaskogarna. Oberoende om du väljer GROUND CONTROL eller ROOT MILLER, är möjligheterna oändliga, trots att de två cyklarna är väldigt olika.

Vår ROOT MILLER med 140mm fjädringsväg och 29“-hjul är omtyckt av cyklister som gillar längre turer. Sist och slutligen är det den personliga smaken som avgör, vilken av cyklarna du gillar bäst. Båda MTB-cyklarna kan konfigureras enligt dina personliga önskemål i vår cykelkonfigurator. Du kan enkelt skapa din egen drömcykel, som tar dig genom bergen säkert och kommer att dela oförglömliga minnen med dig!