Miche

Kassetter för alla typer av kedjor

Cykeldelar

  • Sort by:

0 sökresultat

No products found!

Cykelkomponenttillverkaren, Miche har specialiserat sig på att utveckla och tillverka drev, hjul och kassetter. Kassetten spelar stor roll för all typ av cykling, eftersom den är i huvudsak ansvarig för cykelns drivlina och sitter fast på bakhjulet. Därför är kvalitet, hållbarhet och pålitlighet mycket viktiga aspekter. Företaget Miche som tillverkar kassetter till cyklar, har ett stort utbud av kassetter, drev och kugghjul. Beroende på vilken typ av cykel man har, används olika typer av kassetter. Företaget Miche erbjuder 8-10 växlade krommade kassetter för cyklister som vill ha produkter av hög kvalitet. Det är viktigt att cykelns kedja och kassett är kompatibla för att växlingarna skall vara tysta och smidiga.

Cykelkomponenter från Miche – Kassetter som genomgått många tester
Kassetterna från Miche är kompatibla med utväxlingarna: 16-17-18-19-20-21-22-23-24-26. Varje enskild kassett är en högklassig produkt – designad för att vara mycket hållbar och pålitlig. Tillverkaren lägger stor vikt på hållbarheten för varje enskilt drev, eftersom varje individuell del skall fungera perfekt för att helheten skall fungera perfekt. Därför har alla kassetterna från Miche genomgått otaliga tester innan de säljs. Kassetterna är tillverkade av extremt hållbara material, eftersom drev är produkter som utsätts för hårt slitage. Miche-kassetterna innehåller alltid en låsring.

Miche Cykelkassetter – Cykeldelar för lättrullande cykling
För att du skall kunna cykla lätt på alla typer av vägar och stigar, behöver du komponenter som matchar din cykel perfekt. Miche erbjuder 9-/10-/11-växlade cykelnav som är kompatibla med delar från märket Campagnolo. Kedjebredden och dreven är noggrant utvalda för perfekt prestanda och snabba växlingar. Bara om kedjan och dreven jobbar perfekt tillsammans kan växlingarna vara smidiga, eftersom kedjan enkelt kan flytta från ett drev till nästa. Detta gör att det är trevligt, tyst och pålitligt att växla både upp och ner. För att installera kassetten behöver du en kedjeslunga och ett kedjeborttagnings verktyg.