•  50 000 produkter tillgängliga för direktleverans
  •  Gratis retur (inom EU)
  •  Personlig betjäning
  •  30 dagars returrätt
  •  Montering i Tyskland

UYN
Unleash Your Nature

Prestationsinriktning från topp till tå - sportunderkläder och sockor från UYN

Unleash your nature – namnet säger allt: de högklassiga funktionella underkläderna och sockorna från den italienska tillverkaren är designade för att du skall spränga dina gränser inom idrott och ge ny energi. För detta ändamål har state-of-the-art teknologier och material använts för att garantera maximal andningsförmåga, ideal passform och suverän komfort.

Du kan välja mellan fyra olika kollektioner. Detta gör att du kan hitta de underkläder som passar perfekt till de temperaturer cyklar i, samt din aktivitets nivå.

Visyon - Visionen av en ny, stilig look

Trendig, bekväm och skön mot huden - kollektionen Visyon från UYN utmärker sig särskillt för sin höga komfort och mångsidiga användning. Idealt för medel temperatur.



Evolutyon - Evolutionen av den aktiva världen

Andningsförmåga, ergonomi, komfort – kollektionen Evolutyon är tillverkat av nära naturligt natexgarn och är en pionjär I termer av klimatreglering och perfekt kroppsstöd. Idealt för hög aktivitetsnivå och medel temperatur.

Ambityon - Ambitionen för att det alltid skall kännas bättre

Isolerande, sportig, skön mot huden – kollektionen Ambityon är inte bara tillverkad av nära naturligt natexgarn, utan också av Warm Comfort-material som kombinerar effektiv isolering med en effektiv fukttransport. Lämpligt för träning i kalla temperaturer.

Fusyon - Fusionen för att känna bästa möjliga funktion

Naturligt och funktionellt – den finaste merino ullen har använts till Fusyon kollektionen. Detta garanterar extra mjukhet mot huden och effektiv isolering. Idealt för medel till kalla temperaturer.

Bekanta dig med vårt utbud av högkvalitativa idrottsunderkläder och funktionella sockor för varje användningsändamål!