Visa produkter
Förmånliga priser Cyklarna monteras i Tyskland Över 110 års familjetradition
SEK
SEK
Varukorg
  Rose

  TESTRAPPORT

  Perfektion inom teknologi och kundservice

  Vår passion och kärlek för detaljer är basen för våra produkter. Förutom teknisk perfektion och sofistikerad design, lägger vi speciell vikt vid att våra cyklar, ramar och tillbehör skall kunna användas dagligen. Tillsammans med våra ingenjörer och professionella cyklister testar vi vårt material noga, innan det kommer i katalogen. Dessutom erbjuder vi utmärkt service och vänlig rådgivning för att göra din shoppingupplevelse hos Rose så bra som möjligt.

  Otaliga testsegrar och köprekommendationer i olika tidningar är beviset för vår cykelexpertis. Kom och titta själv!

  Resultaten från de senaste testerna i alla kategorier:

   

  Betyget "UTMÄRKT” fick COUNT SOLO 4 av tidningen MountainBIKE

  MountainBIKE - 05/2018

  Omdöme: "Count Solo är en klassisk hardtail för långlopp med en sportig och utsträckt geometri, kvick och med bra klättrings egenskaper."

   

  ”MYCKET BRA” betyget för MULTISTREET 4 – i test hos ”aktiv Radfahren”

  aktiv Radfahren - 04/2018

  Sammanfattning: ”Den snygga Rose Multistreet 4 är gjord för sportiga cykelturer. Den föredrar asfalt, men funkar även på andra underlag.”

   

  X-LITE TWO Force i test hos Tour

  1,7 / TESTSIEGER Tour 4/2018

  Sammanfattning: "6.6 kilo och under 2000 euro är helt klart en av de största sensationerna i TOURs testhistoria."

   

  Elec Tec FS testad av "bike E-MTB"

  sehr gut - Platz 3 bike E MTB 01/2018 März-Mai

  Sammanfattning: ROSE-cykeln är den snyggaste cykeln i testet […]. Väldigt trendig cykel med stor batterienhet och mycket bra räckvidd. Geometrin är […] mycket lyckad och hanteringen är bra.

   

  X-LITE TWO i test hos RoadBIKE

  RoadBIKE - 04/2018

  Sammanfattning: "Otroligt lätt, extremt snabb. Den välspecade X-Lite Two levererar ett fartberoende. Bästa postorder cykeln som testats.“

   

  X-LITE FOUR DISC Force testad av “BDC-MAG.com”

  BDC-MAG.com (IT) - 02/2018

  ”Den lätta ramen fungerar perfekt när man trampar stående i klättringarna. X-LITE är en allrounder med en gnutta sportig aggression som är perfekt för Gran Fondon – en perfekt kompromiss mellan en fullfjädrad racer och en mer granfondo-lik geometri.”

   

  TEAM GF FOUR Ultegra "Bäst i test" i Tour magazine

  Tour - 03/2018

  Sammanfattning: "Med den förmånligaste cykeln i testet, får ROSE bästa totalpoängen. Postorderföretaget från Bocholt visar hur enkelt det är att bygga en suverän racercykel.“

   

  TEAM GF FOUR DISC i test hos Tour

  Tour - 03/2018

  Sammanfattning: "I tidningen TOUR nummer 11/2017, skrapade postorderföretagets marathon-modell ihop fina poäng. Då var cykeln utrustad med Ultegra komponentgruppen som imponerade med sin vikt och suveräna egenskaper och därmed fick cykeln så höga poäng, som normalt ges till mycket dyrare cyklar som verkligen förtjänar poängen. Vi har inget mer att säga om testcykeln som denna gång är utrustad med SRAM Force.“

   

  X-LITE FOUR Ultegra Di2 i test hos Tour

  Tour - 03/2018

  Sammanfattning: “Ramen har inte tappat någon teknisk egenskap, den väger mindre än 1000gram och erbjuder suveräna styvhetsvärden.“

   

  XTRA WATT ALFINE 8 blev “TESTVINNARE” i tidningen “MY BIKE”

  MY BIKE - 02/2018

  Utlåtande: "Rose Xtra Watt Alfine 8 förtjänar testsegern. Elcykeln har välgenomtänkta egenskaper och är byggd av proffs.