Visa produkter
En månads returrätt Cyklarna monteras i Tyskland Över 110 års familjetradition
SEK
SEK
Varukorg
  Rose

  TESTRAPPORT

  Perfektion inom teknologi och kundservice

  Vår passion och kärlek för detaljer är basen för våra produkter. Förutom teknisk perfektion och sofistikerad design, lägger vi speciell vikt vid att våra cyklar, ramar och tillbehör skall kunna användas dagligen. Tillsammans med våra ingenjörer och professionella cyklister testar vi vårt material noga, innan det kommer i katalogen. Dessutom erbjuder vi utmärkt service och vänlig rådgivning för att göra din shoppingupplevelse hos Rose så bra som möjligt.

  Otaliga testsegrar och köprekommendationer i olika tidningar är beviset för vår cykelexpertis. Kom och titta själv!

  Resultaten från de senaste testerna i alla kategorier:

   

  PRO SL DISC-2000 i test hos "bikeradar"

  bikeradar - 10/2017

  "Pro SL Disc-2000 är en färdig cykel utan några verkliga brister."   

  XEON CWX-3000 testad av "tech-cycling.it"

  tech-cycling.it - 09/2017

  “ROSE XEON CWX är designad för höga hastigheter, men ändå har ROSEs ingenjörer lyckats att få till en bra kompromiss. Cykeln har bra, nästan utmärka, egenskaper i klättringarna.”

   

  X-LITE CRS-4400 i test hos "BIKEBOARD.AT"

  BIKEBOARD.AT - 08/2017

  Utlåtande: "Bra ramset, lätta och pålitliga delar. Rose X-Lite CRS 4400 är en verklig arbetshäst till ett förmånligt pris.“

   

  XEON RS-4400 testad av "SVENSKA CYCLING PLUS"

   

  SVENSKA CYCLING PLUS - Nr 4-2017

  ”Trots högsäsong för björkpollen var det bara en sekund till personliga rekordet på ett långt backsegment på Strava, vilket sattes med en cykel som kostade fyra gånger så mycket”

   

  PSYCHO PATH 2 testad av "ALLT OM MTB"

  ALLT OM MTB - Nr 3/2017

  ”DEN INBJUDER TILL GRUSVÄGSRALLY DELUXE, OCH EFTER VARJE KURVA KOMMER VI PÅ OSS SJÄLVA MED ATT STÄLLA OSS UPP OCH HAMRA ILSKET PÅ PEDALERNA”

  KÖP OM: "Du vill ha snabbast tänkbara långloppsraket för dina pengar, och har därför inga problem med att köpa via nätet."

   

  XEON RS-3000 "BÄST I TEST" i tidningen RoadBIKE

  RoadBIKE - 09/2017

  Betyg: "Xeon RS-3000 har ett bra pris, utrustningen håller hög kvalitet och ramen är utsökt designad. Vikten är verkligt låg i den här prisklassen! Därför förtjänar den här sportiga cykeln att vinna testet av postordercyklar.“

   

  ”MYCKET BRA” för PSYCHO PATH 2 i tidningstest

  bike - 09/2017

  Betyg: ”Psycho Path från företaget i Bocholt är en kvick 29” hardtail till ett attraktivt pris. Trots en lätt kolfiberram har man inte kompromissat med resten av delarna. Den som tycker att geometrin är för sportig kan byta till en kortare styrstam och däck med djupare mönster.”

   

  PIKES PEAK 3 EN testad av Ride magazine

  Ride - 04/2017

  Betyg: “Pikes Pike är utan tvekan en väldesignad enduro-cykel med hög “fun factor”. PROGEO-egenskapen är förvånansvärt lätt att hantera. Det är stor skillnad mellan inställningarna high/steep och low/slack, men mellan de andra inställningsmöjligheterna är skillnaderna mindre. Cykeln får toppenbetyg för finishen, utrustningen och priset.”

   

  ROSE Road RRS Carbon Composite-skorna testades av "Elessar"

  Elessar (IT) - 07/2017

  “Med ett pris på 150€, är de här skorna de ultimata skorna med tanke på kvaliteten… Styv sula, men aldrig obekväma… bra ventilation… spännena gör att skorna sitter perfekt på foten…“

   

  X-LITE CDX-8800 i test hos "4Granfondo"

  4Granfondo (IT) - 07/2017

  “Det skulle inte vara rättvist att lägga denna cykel i en enda kategori, t.ex. Marathon. Tack vare cykelns goda prestanda och låga vikt är den en mycket bra klättrare. Den här cykeln är ett stort steg framåt, en av de få landsvägscyklarna med skivbroms på marknaden som är väldigt lätt…“