Den ultimata uppgraderingen för dina cykelskor
Maximal kontroll, prestationsförmåga och stabilitet med innersulor från SOLESTAR

Innersulor från SOLESTAR presenterades för tio år sedan och lämpar sig för alla typer av cyklister som vill förbättra ergonomin och kontaktytan mellan fot och pedal. Inom proffscyklingen är SOLESTAR redan en del av standardutrustningen.

Skillnaden mellan innersulor från SOLESTAR och andra typer av innersulor ligger i den patenterade designen och det hållbara material som används vid tillverkningen.

SOLESTAR-principen: En sula för alla fötter!

Även om alla fötter är olika, så är fotens optimala position inuti cykelskon alltid densamma: den neutrala nollpositionen. I den här positionen är foten helt rak och roterar vare sig inåt eller utåt. SOLESTAR’s unika “Stabilization-Delta” håller dina fötter i exakt denna position. Detta hjälper dig att korrigera individuella fel i fotens läge och stöder en biomekaniskt perfekt ergonomi. De lätta och styva glasfibersulorna med kolfiberkärna ser till att dina fötter är i rätt position också under maximal belastning.

I motsats till innersulor gjorda av plast, garanterar de högkvalitativa materialen SOLESTAR använder mycket längre livslängd.

SOLESTAR-effekten:
 • Bättre komfort
 • Minska belastningen
 • Förbättrad prestation
 • Mer stabilitet och kontroll
 • Vilken typ av SOLESTAR-sula för vilken typ av cyklist?

  SOLESTAR KONTROL
  SOLESTAR KONTROL är ett självklart val för den ambitiösa cyklisten (Landsväg, MTB, XC). De är lätta och styva med kärna av glasfiber, samt kombinerar maximal kraftöverföring med perfekt komfort.

  SOLESTAR BLK
  SOLESTAR BLK är designade för de som ställer de allra högsta kraven. De har en kärna av kolfiber och används av många proffscyklister i olika cykelgrenar, eftersom de erbjuder den bästa stabiliteten.

  TOUR
  SOLESTAR TOUR erbjuder perfekt stöd på cykelutflykten, förhindrar överbelastning och motverkar trötthet. De flexibla innersulorna av glasfiber erbjuder komfort och stabilitet även när man använder dem i vardagskorna eller sportskorna.

  Made in Germany| SOLESTAR Nöjdhetsgaranti
  Innersulor från SOLESTAR är 100% tillverkade i Tyskland och har en sex veckor lång “nöjdhetsgaranti”.