SKU
227197401
Abstract Product Id
97837
Concrete Product Id
389107

ROSE NOOB

Artikelnummer: 227197401

Vår cykel för de minsta. Stabil, lätthanerlig och absolut säker – dessa var kriterierna för vår första balanscykel för barn. Resultatet är ROSE NOOB,... mer detaljer

Du kommer nu att köpa standardmodellen.
Din konfiguration sparas inte.
Om du vill köpa en konfigurerad cykel, klicka här.

klicka här.

Eller vill du gå vidare med ditt köp av standardmodellen?

Detaljer

Vår cykel för de minsta. Stabil, lätthanerlig och absolut säker – dessa var kriterierna för vår första balanscykel för barn. Resultatet är ROSE NOOB, vår racer för barn som låter morgondagens cyklister besegra sin första stig.

Precis som sina större bröder, är mini ROSEn utrustad med de finaste komponenterna, som alla klarar EN-71 leksaksstandarden. Handtagen, till exempel kommer från den finska tillverkaren Herrmans som designar handtag som är designade för barnens små händer. 1-component-handtagen är designade för att ge ett bra grepp för små händer och skyddar vid eventuella fall. ROSE NOOB rullar på däcken Big Apple från Schwalbe som smidigt guidar den lilla framåt på vägen. Dessutom har däcken inbyggda sidoreflex, som en extra säkerhetsfaktor i mörkret. Cykeln väger endast 3,35 kg, vilket gör det enklare för barnet att hantera cykeln. Och om barnet inte känner för att cykla hem, så kan mamma eller pappa smidigt bära hem cykeln med hjälp av det inbyggda handtaget under sadeln. Blå, röd eller rosa. Färgen på sadel och handtag kan väljas i konfiguratorn. Standardfärgen är klassiskt svart. Ramen finns i lime-grön eller en mer diskret mörkblå kulör.

Minsta sadelhöjd: ca. 37 cm
Åldersrekommendation 2 till 5 år

Specifikation
GTIN:
2002271974019
Recensioner (0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)

(0)

Endast kunder som loggat in och köpt denna produkt kan lämna en utvärdering. Logga in för att utvärdera produkten.