•  50 000 produkter tillgängliga för direktleverans
  •  Gratis retur (inom EU)
  •  Personlig betjäning
  •  30 dagars returrätt
  •  Montering i Tyskland

Q36.5-CYKELTIGHTS
High-tech-textiler gör skillnaden

Nytt i sortimentet hos ROSE: Cykeltights av högsta kvalitet från märket Q36.5. Unika, självutvecklade textiler med specifik passform för cykling imponerar och inspirerar sina användare om och om igen.

En perfekt kombination av material av högsta kvalitet och produktutveckling me öga för de minsta små detaljerna gör dessa cykelbyxor bästa i sin klass. Komfort, funktionalitet, passform... här sitter allt rätt.

Det innovativa märket har satt mest vikt på att hålla kroppens temperatur optimal. Temperaturen borde hållas på en konstant nivå i alla väder under hela cykelturen. Q36.5 har gjort det här till den viktigaste egenskapen att prioritera i sin produktutveckling. För maximal prestanda under hela träningen eller tävlingen.

Q36.5 QUALITY made in Italy

Kvalitet tillverkat i Italien

Q36.5 FUSION + SUPER MOULDED Pad

Salopette- och Half Shorts -modellerna är utrustade med FUSION seat pad. Materialet på sittdynan består av många på varandra liggande lager och erbjuder perfekt stöd och dämpning på sina olika områden. I framdelen av sittdynan är materialet elastiskt och har en tjocklek på cirka 3 mm. I den bakre delen av sittdynan är tjockleken cirka 10 mm och materialet formas enligt kroppen när det värms för att uppnå maximal komfort.
SUPER MOULDED Pad är en vidareutvecklad version av sittdynan FUSION pad. I områden som belastas exceptionellt hårt är sittdynan av hög kvalitet t.o.m. 12 mm tjock. På vingarna på sidorna används 3 mm tjockt mycket luftigt material för exceptionellt bra ventilation. Den luftiga och snabbtorkande sittdynan är speciellt utvecklad för långa sträckor.