•  50 000 produkter tillgängliga för direktleverans
  •  Gratis retur (inom EU)
  •  Personlig betjäning
  •  30 dagars returrätt
  •  Montering i Tyskland

POC VENTRAL AIR SPIN
EFFEKTIV VENTILATION MÖTER SPIN-TEKNOLOGIN

POC VENTRAL är inte längre något insidertips. Redan nu är det många cyklister som njuter av att använda denna lätta tävlingshjälm. Och många cyklister rekommenderar den åt sina vänner. POC levererar otroliga mängder varje år.

Inför 2019 har det svenska kvalitetsmärket gett sitt flaggskepp en ansiktslyftning. De båda tilläggen i produktnamnet berättar om de viktigaste förbättringarna: AIR + SPIN.

Tillägget "AIR" avslöjar att POC VENTRAL AIR SPIN har avsevärt fler ventilationshål jämfört med föregångaren. Ventilationen har finslipats i vindtunnel. Ventilationshålen har placerats på ett nytt sätt för förbättrad ventilation. En rolig detalj: den förbättrade ventilationen har bättre aerodynamik än föregångaren, känns bättre under hög belastning och skapar mindre turbulens.

Dessutom är tävlingshjälmen utrustad med "SPIN" -teknologin. I stället för vanliga stoppningar på insidan, är hjälmen utrustad med integrerade silikondynor. Silkondynorna minskar de skadliga krafterna vid en krasch och kan samtidigt rotera hjälmen lite i förhållande till huvudet. Detta minskar den skadliga energi som kan orsaka huvudskador vid en krasch.

Övertyga dig själv med POC VENTRAL AIR SPIN och upplev ökat skydd och förbättrad ventilation!