ZOOT

Triathlon-tillbehör från experter – Visa upp din fulla potential

Cykeltillbehör

  • Sort by:

0 sökresultat

No products found!

Kona. Hawaii. 1983. Historien om ZOOT startar i anslutning till IRONMAN, triathlon VM. Med fokus på att utveckla innovativa och snyggt designade våtdräkter, skor, tri tops, shorts och ryggsäckar för alla dem som vill prestera på topp. Den tidigare grundaren, numera artisten, Christal Nylin, designade shorts med inbyggd pad och tvådelad tävlingsdräkt för Ironman Elite. I färgglad Lycra, förstås.

Smart, multisport, funktionell
Så att du som triathlet helt kan koncentrera dig på din prestation: Tri tops från ZOOT har perfekt passform, med bra luftcirkulation, samt bakfickor att förvara energistänger i. En annan väldigt viktig poäng: ZOOT skyddar dig från farliga UV-strålar när du springer i det intensiva solljuset. Högkvalitativa material från Italien optimerar fukttransporten. Alla shorts har pad – du kan sitta ergonomiskt och koncentrera dig helt på cyklingen.

Många funktioner och smart design för dina personliga mål
Det handlar inte enbart och jackor och byxor som du har på dig när du tränar eller tävlar. ZOOT tillverkar utrustning för ambitiösa triathleter och de integrerade detaljerna i deras kläder baserar sig på erfarenheter från idrottarna så att du hela tiden skall kunna fokusera fullt ut på din prestation – bara dina konkurrenter är distraherade. Av den iögonfallande designen på dina ZOOT-kläder.