Zoggs

Simglasögon för triathleter

Cykeltillbehör

  • Sort by:
  • Övriga filter less filters

1 sökresultat

Märket Zoggs är mycket populärt bland triathleter. Sedan början av 90-talet har företaget tillverkat simglasögon av hög kvalitet som används av triathleter över hela världen. Efter att företaget grundades Sydney, har den australiensiska simglasögontillverkaren utvecklat ett stort utbud av simglasögon. Idag används Zoggs simglasögon över hela världen och hjälper athleter att nå sina bästa prestationer.

Tillbehör från Zoggs – Tillbehör för triathleter
Förutom simglasögon, tillverkar Zoggs också användbara produkter till triathleter för att nå topplaceringar på vägen eller i vattnet. En väldigt behändig produkt är en tillbehörsväska som tar hand om dina saker. För simning har företaget utvecklat näsklämmor och öronproppar som är bekväma att använda. Med produkter från Zoggs kan idrottare av världsklass hitta utrustning av hög kvaitet för alla tre triathlonsträckorna.

Triathlontillbehör från Zoggs – Nå topprestation i extrema förhållanden
De första simglasögonen från Zoggs lanserades år 1922 och idag är simglasögonen från den australiensiska tillverkaren kända för sin höga kvalitet. Eftersom simglasögon som sitter perfekt gör att idrottaren kan prestera bättre, är alla modellerna testade regelbundet i extrema förhållanden under en längre period. Det framgångsrika samarbetet med kända triathleter för att produkterna från Zoggs möter de högsta kraven.