OLJA AV HÖG KVALITET FRÅN USA – WD-40

WD-40 är en populär multifunktionell produkt som kan användas till nästan alla underhålls- och reparationsarbeten. Den klassiska versionen i blågula sprayburkar lanserades år 1958 som en produkt för korrosionsskydd. Denna universalolja kan också användas som rostborttagning, kontaktspray, rengöringsspray eller som lätt smörjmedel. Tack vare sin mångsidighet, är WD-40 en perfekt produkt för verkstäder, hushåll eller inom servicesektorn.

WD-40 lämpar sig även som rostlösare. Efter att oljan fått verka ett tag och tagit sig in under rosten, är det lätt att ta isär delarna. Vajrar och andra växelkomponenter kan också smörjas med WD-40. Den populära sprayflaskan finns i olika storlekar och har ett praktiskt och integrerat munstycke. Det kan användas i två olika lägen, ett för precisionssmörjning och ett för större områden. Efter användning är ytan skyddad tack vare en tunn film av olja.

Förutom den mångsidiga sprayen, erbjuder WD-40 även andra produkter för speciella ändåmål. Eftersom sprayen inte lämpar sig för cykelkedjor, innehåller deras produktsortiment även produkter som rengör kedjor, kedjeoljor och vårdsprayer som utvecklats för att ta sköta om transmissionen. Fördelarna med dessa produkter är lägre slitage, exaktare växlingar, bättre verkningsgrad och korrosionsskydd och därmed minskad risk för haverier på grund av trasig kedja.

Förutom den vanliga kedjeoljan, erbjuder WD-40 även en olja som är utvecklad för våta och leriga förhållanden. Denna olja garanterar långvarig smörjning även under extrema förhållanden.

WD-40 är också den rätta produkten för att rengöra känsliga ytor som kolfiber, krom, gummi eller lack. Tack vare att den är lätt att använda och effektiv, är detta ett perfekt medel för rengöring och vård av din cykel i vardagen.