Wahoo Fitness

Wahoo Fitness gör cyklingen mätbar

Cykeltillbehör

  • Sort by:

4 sökresultat

Cyklister som vill uppnå goda resultat behöver högteknologiska verktyg för att övervaka sin träning och kapacitet. Både tränare, lag och cyklisterna själva behöver denna information för att kunna bli bättre. Produkterna från Wahoo lämpar sig även för hobbycyklister som på ett enkelt, snabbt och okomplicerat sätt vill följa med sin träning. Wahoo Fitness har för alla cykelentusiaster och resultatinriktade idrottare utvecklat produkter som gör det lätt att följa upp sin träning med hjälp av smarttelefonen.

Följ din träning i din telefon
Wahoo Fitness är ett amerikanskt företag som hjälper cyklister att följa upp och förbättra sin träning med hjälp av högteknologiska produkter. Mätningarna baseras på digitala enheter som håller cyklisten uppdaterad konstant. Tekniken baserar sig på givare som samlar in data och kommunicerar med en smarttelefon.

Effektiva mätningar när du cyklar
Det amerikanska företaget från Georgia erbjuder olika produkter som gör det enkelt och effektivt för cyklister att följa sin träning. Företaget tillverkar givare att montera direkt på cykeln och smidigast är det att montera enheten som visar mätdata på styret. Dessutom har Wahoo Fitness givare som du kan ha runt armen eller bröstkorgen. Tack vare Wahoo Fitness är det nu enklare än någonsin att hålla sig uppdaterad och dra nytta av exakt mätdata via din smarttelefon. Mätgivarna använder sig av en batterisnål teknologi och gör det möjligt att göra avancerade mätningar utan sladdar.