•  50 000 produkter tillgängliga för direktleverans
  •  Gratis retur (inom EU)
  •  Personlig betjäning
  •  30 dagars returrätt
  •  Montering i Tyskland

Tunap Sports
Passion för idrottare och material

Serviceprodukter av hög kvalitet…

Serviceprodukter av hög kvalitet till din cykel - produkter från Tunap Sports. Sedan år 2015 har dotterbolaget till det internationella Würth Group i München varit aktiva på marknaden för cykelrengöring och cykelserviceprodukter.   
 
…till din cykel

Tunap Sports erbjuder sina cykelrengöringsprodukter och cykelserviceprodukter till alla cykelentusiaster. Eftersom alla – allt från cykelpendlare till proffs behöver en lättrullande och pålitlig cykel. Alla vet att en regelbunden service av cykeln förlänger cykelns livstid. 

Parallellt med utvecklingen av cykelserviceprodukter av hög kvalitet, har utvecklarna på Tunap Sports riktat in sig på en exakt och ekonomisk applikation. Därför har Tunap-produkter som drivlinerengörare, rengörare av dämpade framgafflar och bromsrengörare bra adhesionsegenskaper för att få bort smuts. Tunna kapillärrör gör att det är enkelt att applicera på rätt ställe. Drivlinerengörare och kedjeolja har en borste för en direkt och effektiv applikation. Den biologiskt nedbrytbara Tunap e-bike rengöringen gör rengöringen av de känsliga elcyklarna till en barnlek.