•  50 000 produkter tillgängliga för direktleverans
  •  Gratis retur (inom EU)
  •  Personlig betjäning
  •  30 dagars returrätt
  •  Montering i Tyskland

Triaction by Triumph
Tekniska underkläder för idrottande kvinnor

Triaction by Triumph är en kollektion från det välkända företaget Triumph. Företaget utvecklar och tillverkar underkläder som säljs i hela världen. Triaction by Triumph är företagets kollektion av tekniska underkläder speciellt utvecklade för idrottande kvinnor. I kläderna som är utvecklade för idrott använder man nya innovativa teknologier och de är designade för att fullständigt uppfylla de höga krav som idrottare ställer. Produkterna har suveränt bra passform, otaliga smarta egenskaper och trendig design.

Från korsetter till sport-BH
Allt började 1886 då korsettillverkaren Johann Gottfried Spiesshofer och affärsmannen Michael Braun startade korsettfabriken “Spiesshofer & Braun“. De första korsetterna tillverkades med sex symaskiner och sex anställda i en liten lada i Heubach i södra Tyskland. År 1902 bytte företaget namn till "Triumph" - inspirerade av triumfbågen i Paris. Produktutbudet utökades. Förutom korsetter började man tillverka bland annat BH:ar, sport-BH:ar, trosor samt kläder som stöder och formar kroppen. Triumph blev kända över hela världen tack vare sina innovativa produkter och blev även internationell marknadsledare och föregångare som tillverkare av underkläder.

Enormt utbud för alla idrotter
Sport-BH:ar tillverkas med stödnivåerna låg, medel, hög och extrem. Alla produkter är designade för att ge optimalt stöd och funktionalitet under prestationen, samtidigt som plaggen andas bra och använder teknologi för att minska oönskade lukter. En fullkomlig kombination av egenskaper och komfort både till cykling och träning på gymmet.