•  50 000 produkter tillgängliga för direktleverans
  •  Gratis retur (inom EU)
  •  Personlig betjäning
  •  30 dagars returrätt
  •  Montering i Tyskland

Thule Chariot

Thule grundades 1942 i Sverige. Thule har ända sedan starten haft som mål för sin verksamhet att hjälpa dig att komma närmare världen och din passion för livet. Thule består av en internationell grupp av människor som är förenade i passionen att hjälpa aktiva familjer och friluftsentusiaster.

Thule hjälper dig att transportera allt det du tycker är viktigt på ett enkelt och säkert sätt, och med stil. De tror starkt på att leva ett aktivt liv – oavsett om du befinner dig i stadsmiljö eller i avlägsen vildmark. Det bidrar till hälsa och glädje hos oss människor och sprider respekt och omtanke till världen runtomkring oss.

Ta med dig barnen
Ända sedan Thule tillverkade sin första multisportvagn för 25 år sedan har de ansett att det ska vara roligt, enkelt och problemfritt att dela en aktiv livsstil med sina barn. Nu tar Thule sina framgångsrika vagnar till nästa nivå och gör det ännu enklare och roligare att vara aktiv utomhus och låta barnen följa med. Cykling, promenader, löpning eller längdskidåkning – allt som behövs är en Thule Chariot.

Säkerheten i första hand.
Alla produkterna utvecklade av Thule uppfyller de strängaste barn- och trafiksäkerhetsstandarderna tack vare till exempel en 5-punktssele som ser till att ditt barn sitter säkert under färden. Så att ni båda kan njuta av livet i det fria.

Praktiska och användarvänliga
Produkterna från Thule är designade för friluftsentusiaster som lägger stor vikt på praktiska och användarvänliga produkter. Thule-produkterna möter kundernas krav, oberoende om det handlar om ett nyfött barn eller ett barn som redan kan gå själv. Thule-vagnarna kan användas både för promenader, jogging, cykling, vandring och skidåkning: Thules produkter är av högsta kvalitet och de är väldigt mångsidiga för att unga familjer skall kunna njuta av olika typer av utomhusaktiviteter oberoende årstid. 5 aktiviteter. 4 säsonger. 1 vagn.