THULE

har de rätta produkterna för cykeltransport

Cykeltillbehör

Thule grundades i Sverige 1942 och är kända som tillverkare av cykelhållare och räcken som gör det enkelt och säkert att transportera cyklarna med bilen. I dag är Thule-gruppen marknadsledare och de har varit pionjärer när det gäller cykelhållare och räcken för bakluckan, dragkroken och taket på bilen. Thules produkter ser till att du enkelt och säkert kan transportera alla typer av cyklar till din destination – Thules produkter fungerar för MTB, BMX, hybridcyklar, citycyklar och barncyklar. Thule är rätt val när det gäller transport av tvåhjulingar oberoende vart du vill åka och om du är proffs eller amatör.

Transportera din cykel med takställning från Thule
Thule tillverkar högklassiga takställningar för din bil. Specialutvecklade klämmor för ramen gör det enkelt att spänna fast cykeln utan att skada ramen. Vissa delar har gummiskydd för att vara extra skonsamma mot cykeln och hjulen. Cykelställningarna är designade så att det skall vara så enkelt och snabbt som möjligt att spänna fast eller ta loss cykeln. Det finns ställningar för olika cykelstorlekar, och en tyngre cykel är heller inga problem att tranportera. Alla produkter är designade för att garantera maximal säkerhet även i högre hastigheter.

Cykeltillbehör från Thule – Cykelhållare med utmärkt kvalitet och funktionalitet
Ställningar och hållare från Thule utmärker sig genom hög kvalitet och bästa funktion. Ställningarna och hållarna tillverkas i olika storlek, och finns för en eller flera cyklar. Man kan även transportera cyklar med längre axelavstånd eftersom man enkelt kan justera plattformarna där däcken kommer. Dessutom erbjuder Thule ett stort urval av tillbehör. Bland annat adaptrar för landsvägscyklar, takräcken, cykelhållare, framhjulsstöd, cykelhållare för dragkroken mm. Nu kan du enkelt och säkert ta med dig cykeln när du åker iväg med bilen.