suplest

Schweiziska cykelskor till landsväg, MTB och touring

Kläder

  • Sort by:

0 sökresultat

No products found!

Går som en klocka – cykelskor från Schweiz
År 2007 grundade Robert Gehrig och Daniel Balmer varumärket suplest i Bern, Schweiz. Båda två är passionerade cyklister och tar sitt intresse på allvar både på asfalten och på stigen. “Shoes made by bikers” är deras motto och deras tre grundpelare är: toppkvalitet, schweiziskhet och övertygande enkelhet.
Schweiz har alltid varit känt för sin kvalitet – oberoende om det gäller ost, choklad, mediciner eller teknik. För att uppnå sitt motto, måste suplest varje dag jobba hårt för att göra Schweiz känt som ett land som som tillverkar cykelskor.

Premiumskor för passionerade cyklister
suplest vill inte vara mainstream – varje sko designas med största allvar och utvecklas så att varje liten detalj skall vara så funktionell som möjligt. Premium-tillverkaren vill inte följa trender, utan använda de bästa materialen och skapa perfekta skärningar för att bygga den allra bästa cykelskon. suplest skiljer sig från andra tillverkare och är en trendsetter inom cykelskobranschen.
Förutom bästa kvalitet, är en av principerna att cykelskorna skall vara både enkla och funktionella. Ingen vill ha en produkt som är svår att använda – och därför är skorna från suplest väldigt enkla, men samtidigt genomtänkta. Skorna från suplest är vackra och välfungerande in i minsta detalj.

Cykelskor för landväg och terräng
Företagsnamnet suplest består av två delar: från franskan kommer “souplesse”, vilket betyder extremt högeffektiv träning med korta hårda intervaller och det engelska ordet “supple”, som betyder böjlig eller vig. Cykelskokollektionen från suplest innehåller en välbalanserad kombination av högklassiga material, tekniska sulor för bästa kraftöverföring, samt bästa ergonomi och passform för att cyklisten skall prestera på topp även under längre prestationer.
I det schweiziska märkets kollektion ingår lätta och välpassande landsvägsskor och mtb-skor som möjliggör bästa möjliga kraftöverföring. I suplests utbud finns tre olika typer av skor, en för landsvägscykling, en för XC-orienterad terrängcykling och Offroad-serien med SUPtraction-botten för touring-cykling och terrängcykling.