•  50 000 produkter tillgängliga för direktleverans
  •  Gratis retur (inom EU)
  •  Personlig betjäning
  •  30 dagars returrätt
  •  Montering i Tyskland

Supernova belysning, för att du skall synas
Stabilitet & fästen för cykelbelysningar

Supernova är bland de bästa cykelbelysningarna som finns för cyklar. När solen går ner och du fortfarande är ute och cyklar, är det viktigt att du syns och att du ser vägen. Därför är det viktigt att du har ett cykellyse av hög kvalitet. Ju längre cykellampan lyser, desto bättre ser du och cyklingen blir säkrare. Det är viktigt både att vägen och dikena är upplysta på ett bra sätt. Teknologin inuti lampan är också viktig, eftersom man i vägtrafik endast skall använda cykellampor som inte bländar. Supernova har cykellampor, cykelbelysning, LED lampor och tillbehör i sitt sortiment, som alla kan användas både på och bredvid vägen.

Supernova: övertygande kvalitet med stabilt fäste  
Det som räknas inom cykelbelysning är teknologi och kvalitet, dvs. hur bra lampan lyser. Lampans hölje representerar yrkeskunskap av högsta kvalitet. Det är tillverkat av aluminium och är otroligt hållbart. Cykellampan fungerar tillförlitligt också i dåligt väder, och lyser alltid med samma intensitet. Den dynamodrivna lampan lyser starkt redan vid lägre hastigheter. Supernova erbjuder också tillbehör för att kunna montera cykellampan på ett bra sätt. Teknik- och ljusexpertens tillbehör ser till att cyklisten som cyklar när det är mörkt kommer fram på ett säkert sätt.

Belysning för cyklar  
Supernova tillverkar också tillbehör som gör det snabbt, enkelt och säkert att montera lampor och belysning som de tillverkar. Supernova tillverkar till exempel ett justerbart fäste som är enkelt att justera, så att man får cykel lampan att lysa dit man vill. Supernova tillverkar även ett tillbehör som man kan använda för att fästa lampan i hjälmen. Hjälmfästet är enkelt och snabbt att montera med hjälp av kardborreband. Andra tillbehör är till exempel spännringar, adapterkablar för USB och justerbara adaptrar för montering vid framgaffeln. Med kopplingskitet från Supernova kan lampan lätt tas bort vid behov.