•  50 000 produkter tillgängliga för direktleverans
  •  Gratis retur (inom EU)
  •  Personlig betjäning
  •  30 dagars returrätt
  •  Montering i Tyskland

SQlab
Cykeltillbehör för ökad komfort under cykling.

SQlab är en tillverkare av cykeltillbehör som investerar mycket energi, tid och pengar i forskning och utveckling av ergonomiska sadlar. Dessutom har SQlab visionen att utveckla andra viktiga komponenter som påverkar rätt sittställning. Förutom de olika sadlarna finns det även styren och styrstammar i produktsortimentet. Allt för att kunna sitta bra på långa platta sträckor eller uppför branta grusbackar i terrängen, då många små detaljer utöver sadeln spelar en viktig roll för en perfekt anpassad cykel.

Särskilt ergonomiska cykelsadelar från SQlab
Som expert på ergonomiska cykeltillbehör har SQlab utvecklat olika specifika metoder för att mäta sittben, greppbredd och fotposition som gör cyklingen än mer ergonomisk. Dessutom mäter SQlab avståndet mellan sittbenen för att beräkna den optimala sadelbredden. I och med det kom sadelexperterna fram till att det inte är nödvändigt med olika sadlar för män och kvinnor. Istället erbjuder SQlab sadelmodeller i upp till fyra olika bredder, så att de respektive sittbenen alltid vilar fullt ut och är sålunda idealiskt anpassade på sadeln - för en man eller kvinna. Utrustad med den här avancerade tekniken är trekkingsadlarna, MTB-sadlarna, triathlon-sadlarna till glädje för både cykelproffs och amatörer.

Cykeltillbehör från SQllab – Sofistikerade komponenter för tävlingscykling
Efter intensiv forskning har SQlab-experterna utvecklat ergonomiskt praktiska lösningar för styren, handtag och styrstammar med vilket ännu mer bekväm cykling är möjlig.