Solestar

innersulor för landsvägscyklister och terrängcyklister

Kläder

  • Sort by:

0 sökresultat

No products found!

INNOVATIVA KOLFIBER SULOR FRÅN SOLESTAR
Med sina innersulor vill Solestar föra cyklisten och idrottsredskapet närmare varandra. Den patenterade Stabilization-Delta tillverkat av högteknologisk kolfiber optimerar fotens position, stabiliserar och rättar till individuella felpositioner och erbjuder en effektivare kraftöverföring till pedalerna. Detta maximerar inte bara cyklistens prestation, utan hjälper också till att undvika felaktiga fotpositioner. Även om det fanns speciella innersulor för idrottare tidigare, var Solestar det första företaget att optimera innersulor för cykling.

Ingen fot är den andra lik. Positionen som ger bäst kraftöverföring och skydd för lederna när man trampar är alltid den samma: den neutrala nollpositionen. Med innersulor från Solestar, förs olika typer av fötter till den position som ger en stabil bas.

Det innovativa och sofistikerade konceptet utvecklades i Berlin, där de också utvecklas kontinuerligt. Sulorna är tillverkade i Tyskland för att garantera en väldigt hög standard. Innersulorna passar alla skomodeller och finns tillgängliga i de vanligaste skostorlekarna.

Förutom innersulor för landsvägscyklister, erbjuder Solestar också innersulor som möter kraven av terrängcyklister. Jämfört med sulorna för landsvägscykling, har den en tjockare sula för att klara hopp I tuff terräng tack vare generellt högre tryckhållfasthet.

De högteknologiska innersulorna optimerar fotens position för landsvägscyklister och mountainbikers på ett bekvämt sätt och lovar därmed en bättre hälsa och mer nöje av sporten!