Shock Absorber
OBEROENDE OM DU JOGGAR ELLER CYKLAR – SHOCK ABSORBER ÄR SPORT BH:N FÖR AKTIVA KVINNOR

Shock Absorber kombinerar det som många kvinnor önskar när de tränar. Högteknologiska material, ergonomisk passform, bästa stödet. Det finns tre olika grader av stöd tillgängligt. En trendig kvinnlig look gör denna sport BH till det ideala valet för de flesta idrottsliga aktiviteter.

Rörelse är nyckeln till en frisk kropp. Även om för mycket rörelse i vissa delar av kroppen kan leda till det motsatta, värk samt ansträngda och överbelastade vävnader. För att motverka dessa symptom samt för att erbjuda kvinnor en sport BH enligt moderna, ergonomiska standarder grundades företaget Shock Absorber år1994. Produkterna utvecklades av ett team bestående av läkare, aktiva kvinnliga idrottare samt specialister från textilindustrin i samarbete med universitetet i Edinburgh. Den huvudsakliga uppgiftern för Shock Absorber framgår i företagets namn. Det är bevisat att sport BH:n från Shock Absorber minskar bröstens rörelser upp till 78%. Under senare år har Shock Absorber gjort fler kliniska tester och använt, bland annat, den första 3D bröströrelsesensorn, för att kunna möta kraven ännu bättre från olika typer av idrotter.

Tränings BH arna från Shock Absorber har ett mjukt och elastiskt band nertill, som garanterar en hög komfort. Kupornas insida är sömlös och bekväm. Axelbanden är breda, mjuka och ställbara, spänne bak för perfekt passform.

Shock Absorbers sortiment består av olika grad av stöd och dämpning. Det breda utbudet av olika färger och stilar samt storleksurvall från A till G för att alla kvinnor hittar det de behöver. Sport BH:arna från Shock Absorber andas bra och finns i många olika färger och former.