•  50 000 produkter tillgängliga för direktleverans
  •  Gratis retur (inom EU)
  •  Personlig betjäning
  •  30 dagars returrätt
  •  Montering i Tyskland

QUAD LOCK
Det säkra sättet att fästa din mobil

Söker du efter det perfekta mobilstället för din cykel
Allt började med en iPhone och en flytt. När Chris Peters flyttade till Melbourne, använde han sig av sin mobil för att hitta i sin nya hemstad. Det här fungerade bra i bilen eller till fots, men inte på cykeln. Att ta fram mobilen ur fickan för att hitta dit han skulle var inget alternativ, eftersom det var för farligt. Det fanns helt enkelt inget bra cykelfäste för mobilen, som både höll telefonen säkert och som inte var för stort för att fästas på styret.
Flera försök med hållare för bilar, eller med adaptrar, gjorde honom inte nöjd eftersom dessa lösningar inte var tillräckligt stabila, eller så var de helt enkelt för stora. Det här är när idén till det första Quad Lock -stället för mobilen kom till

Säkerheten själv – det unika Quad Lock -adaptersystemet
Produkterna från Quad Lock är en kombination av ett mobilskal och ett stabilt fäste för styret. Dessa två delar kopplas ihop med den unika Quad Lock -adaptern. Hälften av denna universaladapter är integrerad i mobilskalet och andra halvan i fästet som monteras på styret. Med ett par enkla handgrepp monterar man mobilen på styret. På detta sätt har Quad Lock skapat en okomplicerad och diskret lösning för att fästa mobilen på styret. När mobilen inte är monterad på styret, eller i bilen, skyddar Quad Lock mobilen i vardagen.

Ett mobilfäste upptäcker gatorna
Mekanismen med dubbellås kan monteras på bara några sekunder och mobilen hålls säkert på styrstammen. Att ta loss mobilen från fästet, är precis lika enkelt. Till och med vid en krasch har fästet visat hur bra det är – det håller fortfarande fast mobilen för att skydda cyklisten från flygande delar. Alla som använder Quad Lock har samma åsikt: Den här produkten är värd sitt pris!

Quad Lock – från crowdfunding-project till framgångssaga
Chris Peters och hans affärspartner Rob Ward lancerade Quad Lock som ett crowdfunding-projekt på internet 2011. På det här sättet ville de skrapa ihop startkapital som de behövde för att skapa det första Quad Lock -fästet. Inom två veckor hade de fått ihop pengarna de behövde, och lite till – alla ville ha ett fäste för sina cyklar. För att kunna hantera alla förfrågningar, startade man en nätbutik. I dagsläget levererar det australiensiska företaget sina produkter till fler än 4000 städer och till över 100 länder. En framtidssaga som bara fortsätter! I sortimentet innehåller nu inte bara det lätta och smidiga fästet för cyklar, utan även kit för löpning, samt matchande tillbehör. Helt rätt typ av produkt för det som alltid vill ha med sig sin mobil.