Ottolock

Your bike lock for security on short stops and protection from petty thieves

Cykeltillbehör

  • Sort by:

0 sökresultat

No products found!

Idén bakom Ottolock föddes under en kort paus på ett café. Racercyklister vill oftast inte ha med sig ett cykellås för att stanna på en fikapaus. Ett U-lås är väldigt tungt och ett vajerlås ger inte tillräckligt bra skydd för de dyra cyklarna. År 2014, samlades en grupp av produktutvecklare, cykeläslkare och tekniknördar för att hitta en lösning.

Från idé till en Världsomspännande succé
Alla låsen är testade för saxar, avbitare, isspray och liknande i Portland (USA) för att garantera hög säkerhet. Efter att låset har klarat testerna, är den slutliga produkten lanserad: ett lätt lås av hållbart aluminium med flera lager stål, kevlar och en yta av santopren - hållbart för olika typer av verktyg, lättare än ett U-lås och säkrare än ett vajerlås. Precis den rätta kombinationen av säkerhet och lätthet i en kompakt storlek. Denna smarta lösning blev väkländ: under en kort tid hade Ottolock finansiering och var redo för produktion.

De populära cykellåsen från Ottolock finns också i ROSE webbshop. Bekanta dig med vårt sortiment av lätta lås för att säkert förvara din cykel under fikapauserna.