•  50 000 produkter tillgängliga för direktleverans
  •  Gratis retur (inom EU)
  •  Personlig betjäning
  •  30 dagars returrätt
  •  Montering i Tyskland

Orthomol
Näringstillskott för idrott och vardag

Idén bakom Orthomol uppkom på Münchens flygplats när marknadsföringsexperten Dr Kristian Glagau och kemisten Dr Hans Dietl träffades i början av 90-talet. Redan på den tiden höll man i USA på och forskade i ortomolekylär medicin. De två vännerna blev snabbt övertygade om att deras koncept skulle kunna fungera även på den tyska marknaden. De startade sitt företag Orthomol och var de första i Tyskland att introducera produkter baserade på ortomolekylär medicin. Det som startade med två personer på 140 m² har i dag vuxit till ett företag med 400 anställda, som alla är intresserade av din hälsa.  

Erfarenhet och kvalitet i familjeföretaget
Orthomol utvecklar och distriburerar näringstillskott som baserar sig på forskning inom medicin och näringslära. För att uppfylla de högsta kvalitetskraven, tillverkas produkterna enbart i Tyskland. Huvudkontoret ligger i Langenfeld, Nordrhein-Westfalen. Tack vare högra krav och många års erfarenhet, har Orthomol varit en pionjär inom ortomolekylär näring under de senaste 25 åren. Produkter från Orthomol finns i över 30 länder, inklusive USA, Japan och Saudi-Arabien. Tack vare ett brett samarbete med både läkare och apotek, utökas och förbättras sortimentet kontinuerligt.

Näringstillskott för idrott och vardagsbruk
Sortimentet innehåller näringstillskott med många olika vitaminer. För idrottare finns specialutvecklade preparat som Orthomol Sport, som  ger extra tillskott av vitamin B, vitamin C, vitamin E, magnesium och kalcium. Produkterna finns som tabletter, kapslar eller drickbara lösningar.