•  50 000 produkter tillgängliga för direktleverans
  •  Gratis retur (inom EU)
  •  Personlig betjäning
  •  30 dagars returrätt
  •  Montering i Tyskland

Det är hippt att vara ekologiskt medveten! Visa din passion for cykling och naturen med väskor tillverkade av återvunnet material från Neomeno
DESIGNERVÄSKOR FRÅN NEOMENO – TILLVERKADE AV ÅTERVUNNET NEOPRENE OCH INNERSLANGAR.

Italiensk design är känd över hela världen för sin individualitet och kvalitet – företaget Neomeno är inget undantag. Förutom deras unika stil, är det också värt att nämna att väskorna från Turin till 100 % tillverkas av återvunnet material. Återvunnet neoprene och cykelslangar passar perfekt för ändamålet.

Totalt produceras omkring 300 000 ton neoprene per år, som kan leda till föroreningar i naturen om det inte tas om hand på rätt sätt. Neomeno drar sitt strå till stacken för att vi skall vara mer medvetna om naturen. De speciella väskorna har också smarta detaljer, som t.ex. en andra innerficka och integrerade magneter som gör att väskan hålls stängd. På det här sättet kombineras attraktiv design med funktionella detaljer – och bevisar att saker som är praktiska att använda även kan se bra ut.

Tack vare materialen som används blir väskorna extremt hållbara och med en tidlös look går de att använda under många år. De vackra väskorna passar lika bra på shoppingturen, kontoret eller på en chic restaurant. Neomeno tillverkar också småtillbehör som t.ex. nyckelringar gjorda av återanvända cykeldäck.

Neomeno är medlem i “Positive Causes”, en internationell sammanslutning av företag som alla förespråkar återvinning och omsorg om miljön. Dessutom värnar de om kreativa talanger och uppskattningen av hantverk som en kulturell tillgång.

Neomeno tillverkar ekologiska väskor av neoprene och ger ett andra liv åt industriavfall.