Nalini

Cykelkläder från Italien
Nalini har en lång tradition. Det italienska märket är välkänt över hela världen för sin högkvalitativa kläder som de tillverkar med 40 års erfarenhet. Sortimentet inkluderar cykeltröjor, cykelbyxor, cykelbyxor med hängslen, cykeltights, långärmade tröjor och jackor för män och kvinnor. Du kan välja mellan alla standardstorlekar och färger – från klassiskt svart och vitt till trendiga säsongfärger. Allt perfekt designat för att användas på cykeln – för att du skall kunna prestera i sadeln.

Nalini – Cykelkläder utvecklade med passion
I över 40 år har Nalini tillverkat cykelkläder av hög kvalitet för män och kvinnor. Företaget grundades av de två bröderna och passionerade cyklisterna Vincenzo och Claudio Mantovani. Deras passion är fortfarande den drivande faktorn bakom Nalinis framgång. Företaget tillverkar funktionella kläder för cykelentusiaster och fortsätter att förbättra kläderna kontinuerligt. Ett starkt samarbete med proffscyklister är också en av Nalinis filosofier. Företaget fortsätter att vidareutveckla sina produkter utan att förlora sin tradition och passion för cykling. Detta kan du känna i kvaliteten på varje cykeljersey, varje cykeljacka och varje par cykelbyxor.

Nalini - Made in Italy
Alla produkter är tillverkade i Nalinis egna tyger och utvecklade och testade tillsammans med idrottare och proffscyklister. Materialen är strategiskt positionerade och ser till att cykelkläderna erbjuder den perfekta kombinationen av teknologi, passform och komfort. Detta ger dig exakt de egenskaper du behöver för att kunna prestera på topp. Hela produktionen och utvecklingsprocessen sker i norra Italien och därmed garanterar Nalini hög kvalitet på yrkeskunskapen. Varje dag jobbbar passionerade anställda med att på bästa sätt vidareutveckla produkterna, så att du kan nå de bästa resultaten på din cykel.

Kollektionerna: Svart - Blå - Röd
Nalinis produkter kan delas in i tre olika kategorier: Black label, Blue label och Red label. Black-kollektionen är högteknologisk och tävlingsinriktad, tillverkad av högkvalitativa material, med tight passform och innovativ teknologi. Blue-kollektionen fokuserar på stil. Den är inspirerad av de nya världsomspännande cykeltrenderna och är tillverkad av tekniska, lätta och bekväma material. Red-kollektionen är en kombination av komfort, funktionalitet och prestanda, vilket gör att den passar perfekt för ambitiösa hobby-cyklister både till lägre turer och daglig jobbpendling.

Nalini – Testad av proffs
Den höga kvaliteten övertygar även proffsen. Nalini arbetar i nära samarbete med professionella cykellag och genom detta kan Nalini dra nytta av deras erfarenheter när de utvecklar sina cykelkläder för tävling ytterligare. Tack var det högklassiga hantverket och den höga funktionaliteten är cykeltröjor och cykelbyxor med hängslen det perfekta valet för proffsen och hittas därför över hela världen.

Nalinis sortiment innehåller cykelkläder av hög kvalitet som t.ex. cykeltröjor, skjortor, cykelbyxor, cykelbyxor med hängslen, cykeltights, långärmade cykeltröjor och jackor för kvinnor och män. Du kan välja mellan standardstorlekar och färger – från klassiskt svart och vitt till trendiga säsongfärger. Upptäck höjpunkterna från Nalini och övertyga dig själv om ergonomiska cykelkläder!