Miranda

Allt från enkla cykelpumpar till högklassiga vevpartier för singelklinga för extrema användningsområden - företaget Miranda grundades år 1940 och har tillverkat högklassiga komponenter till motorcyklar och cyklar sedan dess. Bland komponenterna finns handtag, V-bromsar och sadelstolpar som alla tillverkas i Europa.

Den portugisiska cykelkomponenttillverkaren Miranda – som betyder “beundransvärd” och hänvisar inte bara till den pitoreska portugisiska staden Águeda – tillverkar OEM-vevpartier och tillbehör för välkända tillverkare som Bosch och Panasonic. Långvariga affärsrelationer och nöjda kunder har alltid varit deras topprioritet, vilket också kan ses i deras produktutbud. Den ultralätta singelklingan Miranda Infinium Chainflow har t.ex. en extremt styv klinga i titanium för intensiva MTB-åk.

Det familjeägda företaget har fått många designpris för sina produkter de senaste åren och deras produkter är väldigt populära bland ambitiösa cyklister. Alla cyklister kan lita på kvaliteten hos Miranda-vevpartierna.