mawaii

Solkrämer och kroppsvårdsprodukter för utomhusidrott – tillverkat Berlin!

Cykeltillbehör

  • Sort by:

0 sökresultat

No products found!

KROPPSVÅRDSPRODUKTER OCH SOLKRÄMER UTVECKLADE AV IDROTTARE FÖR IDROTTARE – KRÄMERNA FRÅN MAWAII FÖRBEREDER DIN HUD FÖR TUFFA UTOMHUSAKTIVITETER.
Företaget mawaii från Berlin vet vad en idrottare som tränar utomhus behöver, eftersom grundarna också är friluftsmänniskor och extremidrottare. Som passionerade idrottare som också är aktiva på sin fritid, lägger mawaii stor vikt produkter tillverkade av miljövänliga ämnen. Krämerna från mawaii innehåller inga konserveringsmedel, alkohol, parabener, mineraloljor eller miljöfarliga ämnen. Produkterna från mawaii är inte heller testade på djur. Alla produkter från mawaii är tillverkade i Tyskland och genomgår regelbundna kontroller för att garantera den högsta kvaliteten.

När du spenderar mycket tid ute, är det viktigt att du tar hand om din hud och skyddar den mot skadlig UV-B och UV-A strålning. Speciellt idrottare som håller på med extremsporter. Förutom solskyddet, får huden också I sig vitaminer och näringsämnen som aloe vera och jojoba. Solkrämerna från mawaii är utvecklade enligt idrottarnas behov, därför är de absolut svett- och vattenfasta. Krämerna tas snabbt upp och låter huden andas. Man kan välja olika solskyddsfaktor på solkrämen, beroende på hudtyp, väder och aktivitet. Generellt passar solkrämerna alla hudtyper, även för känslig hud och för personer med allergi. Förutom att krämerna skyddar mot UV-A, UV-B strålning och ozongas, minskar de också risken för problem med kyla, vind och uttorkning av huden.

Ge din hud det skydd den behöver när du tränar – med solkrämer från mawaii!