LINKA LOCK
Det smarta låset för din cykel

Din cykel blir smart – och även låset. LINKA började som ett Kickstarter-projekt i Oakland, Kalifornien 2015. På väldigt kort tid fick man ihop de pengar man behövde genom "crowdfunding". Över 800 supportrar imponerades av idén av ett cykellås som kan kontrolleras via mobilen.

Inga fler nycklar! 
LINKA cykellås gör det väldigt svårt att stjäla din cykel. Ramlåsen är konstruerade för att vara så säkra som möjligt och har en 9 mm härdad låskolv. Du kan låsa låset från din mobil och när du närmar dig din cykel låser cykeln upp sig av sig själv. Om du inte råkar att ha mobilen med dig kan du slå in din egen fyrsiffriga kod direkt på låset. Du behöver helt enkelt ingen nyckel.  
 
Tjuven har inte en chans! 
Ramlåset har en inbyggd accelerationssensor som känner av om någon flyttar din cykel, eller om en tjuv håller på att stjäla den. En inbyggd siren med ljudstyrka på 100dB - jämförbart med när en långtradare passerar - skrämmer tjuven. Dessutom kan du även få ett meddelande till mobilen om att något håller på att hända din cykel.  

Smart skydd av din cykel  
Låset och mobilen står hela tiden i kontakt med varandra. Du kan hålla kolla på batterinivå, eller se var du har parkerat cykeln, och om cykeln är parkerad i ett område där det inte rekommenderas att man parkerar cyklar. Inte undra på att LINKA är så populärt. Det moderna smarta låset har redan sålts till 45 länder och är designat för att göra vardagen säkrare för dig och din cykel.