KASK
Säkerhet, kvalitet, funktion och design – tillverkade i Italien

Söker du ny hjälm? KASK har det du behöver, oberoende om det är för landsväg, MTB, triathlon, tempo eller i stan. KASK tillverkar enastående hjälmar som ger maximalt skydd samtidigt som de är bekväma att använda.

KASK grundades 2004. Företaget har specialiserat sig på hjälmar och har den största kompetensen i branschen. Välkända Team Sky har hjälpt till med utvecklingen av den sportiga och superlätta Valegro. Terrängcyklister väljer Rex för sina stigäventyr och Lifestyle är en stilig hjälm att använda i stan. KASK är också populära bland skidåkare och ryttare. Alla hjälmarna från KASK erbjuder den bästa tillgängliga teknologin, maximal funktionalitet, den bästa komforten, högsta säkerheten och attraktiv italiensk design.

Octo Fit - för den bästa passformen

Octo Fit från KASK är ergonomisk och lätt. Justermånen är stor för att passa olika huvudformer och –storlekar. Octo Fit justeras lätt med en gummerad ratt.

Made in Italy

De ergonomiskt perfekt hjälmarna från KASK tillverkas exklusivt i Italien och är designade för krävande idrottare över hela världen. KASK garanterar användaren ojämförbar komfort även i krävande förhållanden.