•  50 000 produkter tillgängliga för direktleverans
  •  Gratis retur (inom EU)
  •  Personlig betjäning
  •  30 dagars returrätt
  •  Montering i Tyskland

High5 – Kosttillskott av idrottare, för idrottare
Energibars, proteinbars, geler och sportdrycker för användning före, under och efter träning

High5 är grundat av extremsportarna och tvillingbröderna Atkinson. High5, vars huvudkontor ligger i England utvecklar näringstillskott med hjälp av idrottare, vetenskapsmän och näringsexperter. Företaget är konsekventa med att inte använda några artificiella färgämnen eller sötningsmedel. Sortimentet innehåller produkter för alla skeden av prestationen – att användas före, under och efter en prestation. Produkterna finns både i flytande och fast form som dryck, gel och stänger.

High5 – Rätt näring på rätt tidpunkt
Framför allt förlitar sig High5 på anställda med många års erfarenhet av olika typer av tävlingar, samt på sponsorprojekt. Testerna görs på internationella event och i de tuffaste förhållandena. I över 20 år har vetenskapsmännen sökt den perfekta formeln, utvecklat nya produkter och testat dem. Resutatet: näringstillskott av hög kvalitet med optimal effekt.

High5 – Effekten prioriteras
Tillverkade helt utan konstgjorda färger eller konserveringsmedel, men med högt innehåll av högkvalitativt protein och med ett högt elektrolytvärde, samt kolhydratförhållande på 2:1 av maltodextrin och fruktos – High5-produkter fokuserar på ingredienser av hög kvalitet, bra smak och effektivitet. Ett måste för alla idrottare, oberoende om du är en hobbycyklist eller en ironman.