HEY SPORT

Rengöringsmedel, tvättmedel och impregnering för dina cykelkläder

Kläder

  • Sort by:

1 sökresultat

No products found!

Nordwalde, Tyskland, 1906 – historien tar sin början. Företaget Schweizer Effax grundas och tillverkar produkter för skötsel av skor och läder. I dag är sortimentet mycket bredare. HEY SPORT är ett dotterbolag som har specialiserat sig på skötselprodukter för bekväma träningskläder som andas.

HEY SPORT – Rengöring och skötsel av högteknologiska kläder
Fel tvättmedel kan skada funktionaliteten hos moderna träningskläder. Fibrerna kan skadas så att plagget slutar andas; tyget är inte längre vind- och vattentätt. För att få kläderna som nya igen, erbjuder HEY SPORT ett omfattande sortiment av skötselprodukter, tvättmedel och impregneringar. Med dessa produkter kan du rengöra dina kläder på ett smartare sätt. Du hittar också rätt tvättmedel för merino-ull, dun och hjälmstoppning.
 
HEY SPORT – Hög kvalitet och miljövänligt
När det gäller impregnering att använda i tvättmaskinen, fokuserar HEY SPORT på att behandla enstaka textilfibrer. Vanligtvis fungerar liknande produkter så att de behandlar plaggets hela yta, och då kan de hända att plagget slutar andas. Dessutuom är HEY SPORTs produkter miljövänliga, eftersom de är biologiskt nedbrytbara, och innehåller inte drivgaser, är skonsamma mot huden samt kräver mindre antal tvättar tack vare lång hållbarhet.