Falk
Navigera med Falk – nå din destination säkert

Det tyska företaget Falk har sålt kartor för hela Tyskland sedan år 1945. Redan under många år har Falk erbjudit mobila navigatorer för bilförare, cyklister och fotgängare. En navigator från Falk är extra bra när man är på okända vägar eller stigar utanför standard vägarna. Förutom huvudvägar finns det också en hel del cykelvägar, skogsstigar och vandringsleder sparade på navigatorn.

Tillverkaren av cykelnavigatorer, Falk, har olika typer av mobila navigatorer i sitt produktsortiment. Falks navigatorer av hög kvalitet är uppdaterade med den senaste programvaran och hjälper dig enkelt att hitta vägen dit du vill ta dig. Falks ruttplanerings har en programvara med funktioner som en cyklist i bergen behöver, på vägen och bredvid. Oberoende om du cyklar på vägen, på skogsstigar eller i serpentiner vet navitatorn från Falk hur du kan nå din destination med en resecykel eller en landsvägscykel. Med en mobil navigator från Falk, kan du på ett säkert sätt starta och avsluta en cykeltur.

Cykla med Falk – din pålitliga och säkra resekompis för olika typer av cykelturer
Förutom en ny och pålitlig programvara, har navigatorerna från Falk också en modern design. Användarvänlighet, storlek och kvalitet är vad kunderna gillar hos Falks navigatorer.

Elektronisk cykelutrustning från Falk – högteknologisk navigation med praktiska egenskaper
Falk erbjuder cyklister ett stort utbud av tillbehör som är utvecklade för användning utomhus. Utbytbara batterier, adaptrar, hållare för styret, tillbehör, laddningsstationer samt neoprene och nylon väskor är en del av Falks utbud. De elektroniska tillbehören från Falk kan användas för både korta och långa cykelturer. Navigatorerna innehåller egenskaper som elektronisk kompass, olika kartvyer, banrekord, cykelkartor med topografisk data samt navigerings- och utskriftsfunktion. För cyklister som älskar att resa, ser denna navigationsexpert till att du alltid är på väg mot rätt håll för att nå din destionation.