DeFeet
Trendiga strumpor för cyklister

Vid en ålder av fyra kom Shane Cooper till USA från England där hans pappa sålde stickmaskiner. Trots att Shane växte upp runt stickmaskiner var han alltid mer intresserad av cyklar och musik. Det var inte förrän i början av 1990-talet som Shane bestämde sig för att rikta in sig helt mot stickning och påbörjade ett helt nytt sätt att sticka strumpor. Det var så företaget DeFeet International grundades 1992.

DeFeet - Cykelstrumpor för sporten vi älskar
Det tog inte lång tid innan världens bästa uthållighetsutövare noterade de högkvalitativa strumporna - och de var imponerade! Egenskaperna i dom första modellerna är tydliga i hela DeFeet-linjen idag. Elegant, enkel, användbara och gjorda för att hålla. I vetskap att DeFeet-anställda i North Carolina känner till produkterna och tillverkar dem bäst, bestämde varumärket att fortsätta sin tillverkning av strumporna i USA och att inte outsourca produktionen utomlands. Detta för att uppnå högsta kvalitetsstandarder. Företagets framgång visar dem rätt - strumporna används av cykelentusiaster och proffscyklister över hela världen.

DeFeet - Strumpor för cykelentusiaster
Idag omfattar utbudet av DeFeet International ett stort utbud av tekniska och bekväma strumpor för sport och daglig användning. Trendiga färger och mönster garanterar strålande ansikten. DeFeet strumpor finns i olika längder allt från osynliga sneakersockor till knä strumpor - det finns säkert något för varje smak. Övertyga dig själv om DeFeet strumpor!