Dartmoor
heta delar för Gravity cyklar

Dartmoor är en polsk tillverkare av terrängcykelramar och komponenter av hög kvalitet för speciellt tuffa förhållanden. Inom Gravity disciplinerna, Dirt Jump, Slopestyle, Freeride och Downhill – handlar det om adrenalin, kontroll över cykeln och framför allt att ha skoj.

De lätta delarna från Dartmoor kombinerar hållbarhet med stil, vilket gör att delarna passar perfekt inom Gravity-grenarna, när det handlar om att klara hopp och hinder på ett elegant och tekniskt utmanande sätt. Alla komponenter från det polska företaget finns tillgängliga i olika anodiserade färger och du kan färglägga din cykel till minsta detalj.

Bland de viktigaste komponenterna för Dirt Jump och Downhill är pedalerna. De måste se till att greppet är bra i väldigt tuffa situationer och absorbera cyklistens vikt vid hopp.

Alla komponenter från Dartmoor är designade med häpnadsväckande öga för detaljer. Dartmoor jobbar i nära samarbete med sina sponsorerade idrottare för att kunna utveckla produkterna så bra som möjligt. Ett relativt ungt företag som föddes från Dirt Jump scenen.