cylcoc

Högklassiga cykelförvaringsprodukter och väldesignade cykeltillbehör

Cykeldelar

  • Sort by:

0 sökresultat

No products found!

Märket Cyclocs filosofi är att designa produkter som låter cykelentusiaster förvara sin cykel på ett enkelt och stiligt sätt. Cyclocs väggmonterade cykelställning ger cykeln ett elegant och smidigt förvaringsställe. Cykelställningarna är så snygga så du kan till och med förvara cykeln i vardagsrummet.

Då de lanserade sin första produkt, Solo mount, år 2006, ändrade Cycloc sättet för hur man kan förvara sin cykel. I sitt sortiment har Cycloc många olika typer av cykelförvaringsprodukter, takmonterade cykelställ, väggmonterade cykelställ och olika typer av tillbehör.

Baserat i Londons kreativa east end, kan företaget dra nytta av entusiasmen av sina cykeltokiga anställda. De designar och tillverkar alla produkterna inom Storbritannien. De jobbar konstant på förbättringar och nya cykelställningar för att utveckla ännu bättre produkter som fokuserar på kundernas behov. Alla ideér och önskemål från kunderna gör att företaget kan vidareutveckla sina cykelförvaringsprodukter ytterligare.

Idag är Cycloc ett aktivt företag globalt. Deras högklassiga och färgranna cykelförvaringslösningar är enkla att använda och integrerar cykeln i inredningen. Bekanta dig med sortimentet av högklassiga väggmonterade cykelställningar.