•  50 000 produkter tillgängliga för direktleverans
  •  Gratis retur (inom EU)
  •  Personlig betjäning
  •  30 dagars returrätt
  •  Montering i Tyskland

Contigo
robusta vattenflaskor för idrottsentusiaster drickaflaskor i olika designer

Drickaflaskor som är funktionella och enkla att öppna passar både långa och korta cykelturer, hittar du hos Contigo. Produkterna är robusta, enkla att använda och på samma gång snyggt designade. Produkterna från Contigo är till 100 % läckfria och droppfria och drickat hålls kallt eller varmt under en lång tid tack vare de goda isolerande egenskaperna. Dessa egenskaper gör drickaflaskan till en mycket viktig del av din cykelutrustning. 

Praktiskt tillbehör till din cykel: drickaflaskor för cyklister 
Om du åker på längre cykelturer eller tävliar, är det viktigt att få i sig vätska med jämna mellanrum. Vattenflaskan skall hålla cyklisten med vätska, vara enkel att hantera och fri från läckage. Drickaflaskorna från Contigo kombinerar dessa tre kriterier. Till exempel munstycket som är integrerat i skalet, garanterar inte bara att du kan dricka när du vill, utan det är även skyddat från damm och smuts. Det är enkelt att använda drickaflaskorna från Contigo med en hand – vätskekonsumtionen är därmed enkel och du kan hålla den regelbunden. 
 
Modern vacuum isolering – hög funktionalitet
Contigo drickaflaskorna med dubbla väggar är utrustade med vacuumisolering, för att temperaturen i flaskan skall hållas konstant under flera timmar. Oberoende om du har drickaflaskan i ryggsäcken eller i en praktisk flaskställning är du alltid perfekt utrustad med Contigo.