Compressport

medicinsk kompressionsprodukt för idrottare

Kläder

  • Sort by:
  • Övriga filter less filters

3 sökresultat

COMPRESSPORT är ett Schweiziskt företag som har tillvkerat kompressionsprodukter för sporten sedan år 2008. Produkterna är tillverkade i Europa till 100 %. Företaget har varit uppmärksamma på att kompressionsstrumpor, kompressionsskydd, kompressionsarmskydd, triathlon tröjor och triathlon shorts och många andra produkter är tillverkade i nära samarbete med läkare, atleter och tillverkare med medicinsk bakgrund. På det viset kan företaget garantera kundernas säkerhet och företagets pålitlighet.  

Sportkläder med kompressionsegenskaper
Målet för COMPRESSPORT är att erbjuda så många olika produkter inom kompressionssegmentet som möjligt, om och om igen imponeras atleter och sportentusiaster av de nya teknologierna och trenderna. Därför har COMPRESSPORT utökat sitt produktsortiment rejält från vadskydden som de började med, t.ex. ärmar, Performance Line chipband samt Pro Racing låga strumpor.. 

Effektivt stöd före, under och efter träning
COMPRESSPORT ha utvecklat kompressionsprodukter som är effektiva både före, under och efter träning och tävling. Till exempel, COMPRESSPORT Full 3 D DOT kompressionsstrumporna ökar prestationen genom trycket under träning. De formar en bra länk mellan skon och foten, undviker att halka i skon och genom sin kompressionseffekt, öka syretillförseln i blodet. Med dessa strumpr ökar COMPRESSPORT det natulriga anatomiska trycket på musklerna i nedre benet. Samtidigt transporteras slaggprodukter bort och den totala prestationsförmågan höjs.

COMPRESSPORT ger idrottaren ett välbefinnande – både under träning och i vardagen: Genom användningen av produkterna kan idrottsmännen och idrottskvinnorna träna längre och mer intensivt utan att trötta ut musklerna.