•  50 000 produkter tillgängliga för direktleverans
  •  Gratis retur (inom EU)
  •  Personlig betjäning
  •  30 dagars returrätt
  •  Montering i Tyskland

Compex
Öka styrkan och snabba upp återhämtningen med Compex

Det schweiziska företaget Compex erbjuder ett stort utbud av olika typer av elektriska stimulatorer för bästa träningsresultat. Med 20 års erfarenhet av branchen, är apparaterna från Compex säkra att använda vid rehabilitering, smärtstillande och för att generellt öka den fysiska prestationsförmågan.

Olika program och kategorier låter dig stimulera och tona, träna eller slappna av i olika muskelgrupper. Du kan också välja om du vill fokusera på styrka eller uthållighet.

Compex-stimulatorernas effektivitet har bekräftats i olika kliniska studier. Apparaterna kan även användas för att förebygga skador. Teknologin Muscle Intelligence™ gör att stimulatorn anpassar sig automatiskt till användarens individuella fysiologiska karaktäristik, för att man skall få så effektiv elektrostimulans som möjligt.

En annan intressant egenskap är är den lilla mi-sensorn som gör stimulatorerna ännu mer mångsidiga. I nära samarbete med fysioterapeuter, patienter med smärta, motionärer och professionella idrottare har produkterna kunnat anpassas till olika användningsändamål. Träning med Compex kan antingen komplettera din grundträning eller till och med ersätta ett traditionellt träningspass.

Det är viktigt för företaget att apparaterna är användarvänliga. Produkterna har trådlös överföring, och vissa har till och med kommunikation via Internet för att ge användaren möjligheten att använda produkten så effektivt som möjligt.