COBI
Connected Biking för alla

Smart, enkelt-att-använda cykelsystem och tillbehör
Trots en ökning av den digitala världen och alla dess möjligheter, är cykling fortfarande väldigt analogt jämfört med dagens digitala livsstil. COBI grundades med tanken att alla cyklister skulle ha sin cykel utrustad med digital teknologi som kopplar samman cykeln med den digitala världen.

Visionen: Smart cykelsystem för träning och vardag
Cyklister borde kunna använda sina cyklar mer effektivt, planera och utföra träningar på ett smartare sätt, spara uppgifter och värden, nå vänner och lyssna till favoritmusiken. COBI understryker att smart cycling skall vara säkert och att händerna skall hållas på styret och blicken på vägen. Systemet från COBI som kan användas intuitivt, är kontrollerat via smarttelefonen och är kompatibelt med i princip alla cyklar.

Från Kickstarter till klassens bästa
Efter att ha avslutat en av de mest framgångsrika Kickstarter-kampanjerna i cykeltillbehör-historien år 2014 och fått starkt stöd av kända investerare, har COBI jobbat på att förverkliga sin vision. Med design och utveckling av COBI GmbH i Tyskland, är fokuset mer på användaren än på teknologin. COBI ser inte sig själv som ett cykelföretag, utan som ett teknologiskt företag inom cykelsektorn.

Design möter kvalitet
Teamet jobbar på att skapa och utveckla den bästa möjliga upplevelsen för användaren. De vill också ha en snygg design. För utvecklingen av mjukvara och hårdvara, använder COBI state-of-the-art -teknologi. Företaget siktar på att erbjuda snygga och tekniskt utmärkta produkter, med utmärkt mjukvaruservice till ett förmånligt pris.